GILING MEDIA

Webdevelopment Haarlem

website laten maken haarlem

BETAALD THEMA BETER VOOR SEO

Voor de website van dekoningwarmtetechniek.nl maakte Giling Media gebruik van een premium WordPress thema. Wij kozen voor een krachtig thema in de category construction.

Beter vindbaar met een betaald thema

Maar liefst 26% van alle websites op het World Wide Web draait op WordPress. Miljoenen mensen gebruiken gratis WordPress thema’s, terwijl een kleinere hoeveelheid kiest voor een betaald WordPress thema. Dit zorgt ervoor dat u met een premium WordPress thema ook een bepaalde mate van exclusiviteit aanschaft.

Misschien wel één van de belangrijkste factoren als het aankomt op het kiezen van een WordPress thema is de zoekmachine optimalisatie (SEO). Veel gratis thema’s (niet allemaal) zijn geprogrammeerd door beginnende programmeurs die zich niet echt bezighouden met een precieze infrastructuur van de code. Dit kan een negatieve invloed hebben op de zoekmachine optimalisatie van je website. Betaalde WordPress thema’s daarentegen, zijn speciaal ontwikkeld met SEO in gedachten en gebouwd volgens de huidige SEO richtlijnen.

Er zijn duizenden thema’s voor WordPress gebruikers om uit te kiezen. De meeste van deze thema’s zorgen ervoor dat jouw WordPress website er prachtig uitziet, maar een blik onder de motorkap kan een ander verhaal vertellen.

Slechte codering, trage laadsnelheden, en een gebrek aan plugin ondersteuning kunnen schuilgaan achter een mooi design. Al deze gebreken hebben invloed op de zoekmachine ranking.

Wanneer je ernstige technische SEO problemen hebt, zal Google jouw website niet vertrouwen als een autoriteit in de industrie. Hierdoor zul je waarschijnlijk moeite hebben om de eerste pagina van de zoekresultaten te bereiken.

Wanneer u door ons een website laat bouwen kunt u bij alle pakketten zelf bepalen of u kiest voor een betaald of een gratis thema.