GILING MEDIA

Webdevelopment Haarlem

e-mail hosting blog Giling Media

E-MAIL HOSTING VOORDELIG EN PROFESSIONEEL

Wat is E-mail hosting?

 
Met e-mail hosting bieden providers een professioneel e-mailadres zonder eigen website. Zo kun je eenvoudig mailboxen beheren en e-mail aanmaken zonder kennis van technische zaken. Dit is gemakkelijk als je professioneel wilt overkomen in plaats van je Gmail of Hotmail.
 
Met een e-mail pakket huur je een (stukje van een) mailserver. Je kunt, als je een domeinnaam hebt, zelf e-mail adressen aanmaken. Als je de domeinnaam voorbeeld.nl hebt, dan kun je u bijvoorbeeld info@voorbeeld.nl of contact@voorbeeld.nl aanmaken. Je kunt de e-mails doorgaans gewoon binnenhalen op je computer met e-mail software, zoals Outlook.
 
Met de verhuisservice die sommige providers aanbieden kun je je mails, contacten en afspraken eenvoudig verhuizen. De eerste verhuizing is meestal gratis.

E-mail lezen op je mobiel

 
Na het aanmaken van je e-mailaccount bij je hosting provder kun je vanaf ieder apparaat met internettoegang, zoals een PC, laptop, tablet of smartphone, toegang tot je e-mails krijgen. Deze Webmail is via de browser van je smartphone te bereiken. Of je gebruikt een e-mail app naar keuze. Zo heb je altijd al je e-mails, afspraken en taken in een overzicht, ook onderweg.
 

E-mail hosting is uitermate geschikt voor bedrijven. Belangrijk is te bedenken hoe groot je team is en hoeveel postvakken je in het totaal nodig hebt.

Conclusie

E-mail hosting is interessant voor zowel consumenten als bedrijven die geen eigen website beheren, maar wel een domeinnaam hebben en vanuit daar willen emailen. Zo kom je wat serieuzer over in de email communicatie. Bij het kiezen van een e-mail hosting pakket ook even opletten of deze makkelijk te upgraden is, voor wanneer je op een later moment de overstap wil maken naar wel een website en / of cloud samenwerking van je team.

Bij websites door Giling Media zorgen wij dat je naast je website een werkend zakelijk e-mail krijgt.