Giling Media webdevelopment Haarlem

Giling Media

Webdevelopment Haarlem

Professionele Website met GM-Pro

Gegarandeerd succes met een krachtige Elementor Pro website.

Je krijgt een schitterend Premium thema totaal aangepast aan de doelen die je wilt bereiken. Elke website wordt compleet geinstalleerd en werkend afgeleverd.

Je website wordt volledig ontworpen in jouw huisstijl. Eenvoudig beheer van je website met het WordPress CMS hiermee kun je onbeperkt pagina’s toevoegen en bewerken.

Snelle code met Elementor Pro

  • Elementor-Pro: De website wordt ontwikkeld met Elementor Pro dat snel, flexibel en daarnaast ook nog zoekmachine vriendelijk is. Daarom een erg goede keuze voor het laten bouwen van jouw nieuwe website of webshop.

  • Technisch geoptimaliseerd voor Google

  • Je hebt aanzienlijk minder WordPress plugins nodig als je werkt met Elementor Pro. Een groot voordeel, want dit voorkomt conflicten op je website.

  • Hulp bij hosting. Als je webhosting zoekt voor je nieuwe website kunnen wij je hierbij helpen. Bijvoorbeeld bij Max van Kekeren-IT of Cloud86.

  • Uitgebreide ondersteuning via telefoon, whatsapp en e-mail, bij spoed ook in het weekend.

 

REVIEWS

Willem Duijn
Lees verder
Er was goed contact met Giling Media en bedrijf spant zich enorm in om aan de wensen van de klant tegemoet te komen, sterker nog: leeft zich in de wensen van de klant in. Een super bedrijf! Echte aanrader!
Karin Hell
Lees verder
Er werd snel contact opgenomen, en snel en conform mijn wensen een mooie website gemaakt. Ik werd steeds goed meegenomen in het proces en bij de afronding werd alles me goed uitgelegd. Ik heb het gevoel goed begrepen te zijn, en wat ik wilde, werd gerealiseerd.
Godelieve Mars
Lees verder
Prettige samenwerking om onze vereniging een nieuwe website te geven en goede uitleg hoe we er zelf mee aan de slag kunnen om de gangbare zaken bij te houden.
Dak expert Noord-Holland
Lees verder
Erg tevreden met Gilling media. Dit bedrijf heeft een uitstekende website gemaakt voor ons dakdekkers bedrijf. Duidelijke communicatie echt een aanrader.
Harry Kleijn
Lees verder
Giling Media is hét adres voor de startende ondernemer voor het ontwerp van je eigen website en bedrijfslogo. Op vakkundige wijze wordt een unieke site voor je ontworpen, met oog voor detail. En tegen een zeer schappelijke prijs. Een aanrader!
Previous
Next

Inclusief 1 jaar onderhoud

GM-Pro is inclusief 1 jaar onderhoud plus de licentiekosten voor Elementor Pro. Hierdoor hoef je jezelf geen zorgen te maken over technische problemen.

Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website onderuit gaat door een storing, crash of andere ellende.

GM-PRO v.a. € 595,-

Snel, flexibel en zoekmachine vriendelijk.

De voordelen van GM-Pro

Maakt snelle hosting betaalbaar

Vertrouwd door 20.000+ bedrijven in 25+ landen.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek