Giling Media webdevelopment Haarlem

Giling Media

Webdevelopment Haarlem

Wonderful Oils

Wonderful Oils biedt verschillende producten aan van Boles d’olor. Geurolie, geurstokjes, pet remedies en de 4 Dieven lijn. Dit is een goed voorbeeld van een simpele webshop met Woocommerce. Het gebruikte thema is aangepast met Elementor Pro en kan voor de verkoop van allerlei soorten producten worden gebruikt.

Wat is neobrutalisme in webdesign eigenlijk?

neobrutalisme

Wat is neobrutalisme in webdesign eigenlijk? Neobrutalisme is een ontwerptrend die steeds populairder wordt. Het zal zeker niet naar ieders smaak zijn, maar brutalistisch webdesign kan worden gezien als het afwijzen van het meer populaire, zachtere webdesign. In plaats daarvan neemt het harde, rauwe en  ongemakkelijke vormen aan. Neobrutalisme tilt recente websitetrends naar een hoger […]

Eetcafé Kokkie Londo in Haarlem door Giling Media met GM-Pro

kokkie londo giling media gm-pro

Javaans eetcafé Kokkie Londo Er is een nieuw Indonesisch restaurant geopend op de Wagenweg in Haarlem. MODERNE JAVAANS – INDONESISCHE KEUKEN Een stukje tropisch Indonesië in Haarlem, dat is de uitstraling van ons eetcafé en eten. Een lekker losse sfeer waar iedereen welkom is om kennis te maken met Javaans-Indonesische gerechten zoals die vandaag de […]

Nieuw Cursorontwerp: MacKenzie gaat terug naar stijl uit 2000

Nieuw Cursorontwerp: MacKenzie gaat terug naar stijl uit 2000 Als je in de jaren 90 en vroege jaren 2000 online was, herinner je je misschien dat je je cursor veranderde. Het werd een kat, een smiley of een groen buitenaards hoofd. Misschien genoot je toen van het spelen met deze eindeloos vermakelijke cursoreffecten. Het jaar […]

Vision Kapsalon

webdesign kapsalon

Vision Kapsalon Voor de deze website is gebruikt gemaakt van een premium thema dat helemaal is aangepast aan de wensen van Vision. Heb je een kapsalon, beauty of wellness bedrijf dan kunnen wij je helpen met een GM-Pro website.

Weeshuis

Giling Media webdevelopment haarlem

Weeshuis Charis Childcare Voor dit weeshuis in Curaçao gebruikte wij Elementor Pro met een standaardthema dat helemaal is aangepast om het beoogde effect te bereiken.

Levend Woord Gemeente

LWG Levend Woord Gemeente Haarlem. ANBI korting

Kerk Levend Woord Gemeente Haarlem ANBI instellingen krijgen bij Giling Media 10% korting op de eindfactuur. Deze kerkgemeenschap uit Haarlem koos voor een maatwerk website gebaseerd op een thema dat hen erg aansprak. Wij hebben het thema voor ze nagebouwd. Deze website valt onder GM-Pro.

Breder Verduurzamen

simpele website door giling media

Adviesbureau Breder Verduurzamen Breder Verduurzamen is een adviesbureau voor het verduurzamen van woningen. Dit is een goed voorbeeld van een GM-Budget website.

Het Concertbusje

voorbeeld van gm-pro website

Touringcar Bedrijf Het Concertbusje De opdrachtgever was zelf begonnen aan de bouw van deze website maar heeft hulp ingeschakeld van Giling Media om onder andere online betalingen te kunnen laten plaatsvinden. Dit is een GM-Pro website.

Huismuziek Alkmaar

huismuziek alkmaar door Giling Media met GM-Pro

Muziek Vereniging Huismuziek Alkmaar Voor Huismuziek Alkmaar maakte wij deze website met het GM-Pro pakket. Het is uitermate geschikt voor allerlei projecten. Huismuziek Alkmaar wilde de kleurstelling en indeling van hun oude website behouden. Wij maakten er een moderne WordPress website van.