Jimdo Websites vanaf €200

Jimdo is makkelijk maar niet voor iedereen

Jimdo is een Duitse website builder die wereldwijd opereert en ontzettend populair is. Men kan hiermee relatief eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis ! U kopieert en plakt d.m.v. het “drag & drop systeem” elementen die u nodig hebt voor uw website. U heeft geen omkijken naar onderhoud. Updates en nieuwe functionaliteiten worden automatisch bijgewerkt. U kunt er echt snel een leuke website mee laten opzetten.

Goedkoop een Jimdo website door Giling Media

Heeft u te weinig tijd om zelf uw eigen website te maken ? Dan bouwen wij deze graag voor u met hun website builder. U kunt al een Jimdo website door ons laten bouwen voor €200,-. Wilt u een webwinkel ? Deze kan heel goed geïntegreerd worden in de rest van de websitemaker. Alles sluit naadloos op elkaar aan en het ontwerp is consistent. Zelf een website maken is eenvoudiger dan ooit te voren maar kan desondanks tegenvallen.

U kunt ook een begin maken met een Jimdo website en wanneer u niet helemaal tevreden bent, dit als basisvoorstel gebruiken in samenwerking met Giling
Media

jimdo-giling-media
demo-attachment-135-g98