GILING MEDIA

Webdevelopment Haarlem

Zoekmachine optimalisatie zodat uw website gevonden wordt

Als u een website hebt, wilt u natuurlijk dat deze goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Een zoekmachine optimalisatie specialist kan u hierbij helpen. Bij onze SEO partner kunt u terecht voor SEO en dus een hogere positie in Google. Dit is mogelijk vanaf slechts 150 Euro per maand. Lees verder om meer te weten te komen over zoekmachine optimalisatie en hoe Giling Media u hierbij kan ondersteunen.

Online marketing

Zoekmachine Optimalisatie

Heeft u al een mooie website maar helaas nauwelijks verkopen of ontvangt u te weinig aanvragen voor uw diensten? Wilt u meer bezoekers ontvangen op uw website?

Laat de SEO partner van Giling Media een vrijblijvende Zoekmachine optimalisatie SCAN uitvoeren. Op deze manier kunnen ze kijken hoe uw site ervoor staat. Bij deze SCAN voeren ze een audit uit van uw website zodat ze direct zien op welke punten uw site verbetert kan worden.

Ook bekijken ze waar uw kansen op het gebied van zoekmachine optimalisatie liggen. Welke zoekwoorden zijn interessant voor uw organisatie.

Hoe uw SEO wordt toegepast

Zoekmachine optimalisatie -  zoekwoorden onderzoek

Maar welke zoekwoorden zijn nu relevant? Dit is een goede vraag! Zij werken met professionele SEO tools waardoor ze precies kunnen achterhalen welke zoektermen relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie. Door dit goed te analyseren kunnen ze een strategie maken waarmee ze succes kunnen behalen voor uw bedrijf. In hun onderzoek bekijken ze hoe ze duurzame en snelle resultaten kunnen behalen.

Doordat ze een goed onderzoek doen zorgen ze ervoor dat u hoog in Google komt te staan met relevante zoekwoorden. Hierdoor krijgt u altijd relevant verkeer op uw website. Want mensen die op Google aan het zoeken zijn, willen echte informatie hebben, een dienst afnemen, of iets kopen! Hier spelen zij op in.

SEO bestaat uit 2 delen:

On-page SEO en Off-page SEO. Oftewel Zoekmachine optimalisatie op uw website, en buiten uw website door middel van BACK-LINKS.

Creatieve oplossingen en maatwerk naar wens.

Voor elke branche

De SEO specialist van Giling Media heeft veel ervaring als Online Marketing bureau. Wij werken samen voor verschillende bedrijven. Dit maakt ons werk erg divers. Voor elk bedrijf bepalen zij een unieke strategie waarmee succes behaald wordt.

Zoekmachine optimalisatie en BACK-LINKS

Wanneer u via ons een Zoekmachine optimalisatie abonnement afneemt krijgt u ook maandelijks BACK-LINKS . Wat zijn back links? Back links zijn links die van andere domeinen linken naar uw website. Als zij een link van een website naar uw website zetten noemen we dat een back-link. Google vindt dit erg belangrijk!

Als uw website veel backlinks heeft ziet Google dat u een belangrijke website hebt. Zij bekijken altijd hoe ze het backlink profiel zo sterk mogelijk kunnen neerzetten.

Zij hebben, behalve Giling Media, veel partners waar ze mee samenwerken om een sterk backlink profiel neer te zetten.

Zoekmachine optimalisatie

Resultaat gericht werken
v.a €150 per maand
 • Resulaat gericht
 • Maandelijks opzegbaar
 • Nul meting bij de start
 • Maandelijkse rapportage
 • Zichtbaar & meetbaar resultaat
 • Eerlijke tarieven
 • Transparante werkwijze
 • Advies op maat

Zoekmachine optimalisatie op maat

Met zoekmachine optimalisatie leveren zij altijd maatwerk. Zij zien elke site of opdrachtgever als een unieke kans om hun skills te laten zien. Voor elk bedrijf of organisatie creëren ze een unieke strategie. Wat is hun stappenplan wanneer ze aan de slag gaan?

Het is voor hen natuurlijk belangrijk om te weten wat uw doelgroep is en hoe ze deze het beste kunnen aanspreken. Zij kunnen zo bepalen welke zoekwoorden ze het beste kunnen inzetten.

 • Waar staat u nu? Voordat ze binnen gaan ze dit bekijken. Zodat ze precies zien waar ze aan moeten werken. Ook kunnen ze u elke maand laten zien wat er bereikt is.
 • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek Nu weten ze waar ze staan en waar ze naar toe moeten. Door een uitgebreid zoekwoorden onderzoek kunnen ze de site optimaliseren.
 • Zoekmachine optimalisatie van de website Nu gaan ze de site aanpakken. Pagina’s maken of pagina’s herschrijven. Ze nemen de structuur van uw site ook onder de loep. Zij kunnen alle aanpassingen aan u doorgeven zodat u dit kan  laten doen door Giling Media. Ze kunnen het eventueel ook direct voor u doen.
 • Nadat ze de Zoekmachine optimalisatie hebben toegepast op de hele website gaan ze met backlinks aan de slag. Hierbij worden blog artikelen gemaakt op websites van partners.
 • Elke maand wordt er gerapporteerd. Zodat u precies kunt zien wat de resultaten zijn.