GILING MEDIA

Webdevelopment Haarlem

Nieuw Cursorontwerp: MacKenzie gaat terug naar stijl uit 2000

Nieuw Cursorontwerp: MacKenzie gaat terug naar stijl uit 2000 Als je in de jaren 90 en vroege jaren 2000 online was, herinner je je misschien dat je je cursor veranderde. Het werd een kat, een smiley of een groen buitenaards hoofd. Misschien genoot je toen van het spelen met deze eindeloos vermakelijke cursoreffecten. Het jaar […]

Vision Kapsalon

webdesign kapsalon

Vision Kapsalon Voor de deze website is gebruikt gemaakt van een premium thema dat helemaal is aangepast aan de wensen van Vision. Heb je een kapsalon, beauty of wellness bedrijf dan kunnen wij je helpen met een GM-Pro website.

Weeshuis

Giling Media webdevelopment haarlem

Weeshuis Charis Childcare Voor dit weeshuis in Curaçao gebruikte wij Elementor Pro met een standaardthema dat helemaal is aangepast om het beoogde effect te bereiken.

Levend Woord Gemeente

LWG Levend Woord Gemeente Haarlem. ANBI korting

Kerk Levend Woord Gemeente Haarlem ANBI instellingen krijgen bij Giling Media 10% korting op de eindfactuur. Deze kerkgemeenschap uit Haarlem koos voor een maatwerk website gebaseerd op een thema dat hen erg aansprak. Wij hebben het thema voor ze nagebouwd. Deze website valt onder GM-Pro.

Breder Verduurzamen

simpele website door giling media

Adviesbureau Breder Verduurzamen Breder Verduurzamen is een adviesbureau voor het verduurzamen van woningen. Dit is een goed voorbeeld van een GM-Budget website.

Het Concertbusje

voorbeeld van gm-pro website

Touringcar Bedrijf Het Concertbusje De opdrachtgever was zelf begonnen aan de bouw van deze website maar heeft hulp ingeschakeld van Giling Media om onder andere online betalingen te kunnen laten plaatsvinden. Dit is een GM-Pro website.

Huismuziek Alkmaar

huismuziek alkmaar door Giling Media met GM-Pro

Muziek Vereniging Huismuziek Alkmaar Voor Huismuziek Alkmaar maakte wij deze website met het GM-Pro pakket. Het is uitermate geschikt voor allerlei projecten. Huismuziek Alkmaar wilde de kleurstelling en indeling van hun oude website behouden. Wij maakten er een moderne WordPress website van.

Stuc4all

stukadoor website laten maken betaalbaar webdesign

Stukadoors Bedrijf Stuc4all Een mooie stukadoor website maakte wij voor Stuc4all. Deze website is een voorbeeld van een typische GM-Pro website met Elementor Pro maar dit keer helemaal op maat ontworpen met de figma tool.

DAKEXPERT NOORD-HOLLAND

dakexpert noord-holland door Giling Media

Dakdekkersbedrijf Dakexpert Noord-Holland Bij deze website heeft de opdrachtgever voor een premium thema met Virtual Composer gekozen. Dit is een sitebuilder plugin die anders werkt dan Elementor. Ook met WP Bakery kunnen wij iets moois maken.

Karin Hell

Karin Hell budget website

Coaching website karinhell.nl Voorbeeld van een website met het GM-Budget pakket.