GILING MEDIA

Webdevelopment Haarlem

Webdevelopment Haarlem direct schitterend resultaat

Een WordPress website laten maken in Haarlem is een goed idee als u een professionele sterke website nodig hebt. Of u nu een freelancer bent die meer omzet wil maken of een grote organisatie die serieuze plannen heeft en online beter vindbaar wil worden. Het laten maken van een WordPress website in Haarlem brengt vele voordelen met zich mee:

✓ Zeer sterk CMS
✓ Oneindig veel plug-ins
✓ Volledig te optimaliseren
✓ Volledig te personaliseren
✓ Werkt enorm goed in de Google zoekresultaten
✓ WooCommerce Plug-in voor een webshop
✓ Makkelijk te beheren aan de achterkant

Hebt u een website nodig voor uw bedrijf ? Of wilt u een website laten vernieuwen ? Ga dan voor de WordPress Website All-In. Hiermee laat u een volledige All-in WordPress website maken in Haarlem waarmee u goed voor de dag komt.

Wij maken goed uitziende websites passend bij uw onderneming of project. De prijzen voor webdesign en webdesigners lopen sterk uiteen. Er zijn namelijk heel wat bedrijven die dit aanbieden en de kosten lopen gigantisch uit elkaar. Wij behoren zeker niet tot de duurdere webdesigners en ontwikkelen een website die past bij uw
plannen én budget.

Denk aan een mooie krachtige homepage, over ons, algemene voorwaarden, FAQ, plus meerdere pagina’s naar wens waar de diensten of voordelen van uw organisatie beschreven worden. Deze kunt u zelfs door ons laten schrijven als u hier moeite mee hebt.

giing media webdevelopment Haarlem

Webdevelopment Haarlem ONZE PAKKETTEN

U kunt kiezen uit 3 pakketten :

GM-Budget

GM-Pro

GM-Zakelijk

Woocommerce Webshop laten maken Haarlem | uw eigen webwinkel

Wilt u een nieuwe Webshop of uw bestaande webshop helemaal upgraden ? Dan is ons ALL-IN WordPress WooCommerce pakket een geweldige oplossing.

Met geïntrigeerde betaalsystemen zoals Bancontact, iDEAL, Klarna en creditcards in combinatie met het makkelijk aanmaken van producten en eenvoudig  voorraadbeheer hebt u de basis voor een geweldige webshop.

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van de conversie kunnen wij uw site resultaat gericht inrichten. Dit zorgt ervoor dat u een makkelijke route hebt voor de bezoekers op uw website.

Giling Media Webshop


De weg van de Homepage naar de categorieën moet eenvoudig zijn. Vervolgens moet de categorie pagina er ontzettend sterk uit zien zodat klanten makkelijk op de producten klikken. De producten moeten er uiteraard aantrekkelijk uitzien door goede foto’s en beschrijvingen. Dit gaat er voor zorgen dat de bezoekers eerder een product of dienst zullen bekijken op uw website.

De productpagina is een van de belangrijkste pagina’s op uw webshop. Het moet voor de bezoeker makkelijk zijn om het gewenste product of de gewenste dienst in het winkelmandje te stoppen.
Wanneer de klant alle juiste artikelen of diensten heeft geselecteerd moet de klant eenvoudig kunnen afrekenen. Ook zorgen we ervoor dat er veel betaalmogelijkheden beschikbaar zijn.

0
Dit is het cijfer wat wij krijgen van onze 90+ klanten

Onze focus is de basis voor succes van uw WordPress Website

Bij Giling Media maken wij onze opdrachtgevers succesvol op het internet ! Dit doen wij door de doelen van onze klanten helder te krijgen. Deze gaan wij vervolgens uitwerken naar een sterke strategie. Onze strategieën zijn een combinatie van uitstekend webdesign, online marketing en conversie optimalisatie. Doordat wij de focus op deze 3 aspecten leggen, creëren we een basis voor succes.

Over onze WordPress Websites:

✓ Standaard rijk uitgerust
✓ Snel en professioneel
✓ Responsief op mobiel, tablet en desktop
✓ Premium Thema
✓ Uitgebreide Plug-In mogelijkheden
✓ Extreem goed vindbaar in Google

Nadat u uw WordPress website in Haarlem hebt laten maken, leggen we graag uit hoe de admin werkt. Dit doen we zodat u kleine dingen zelf kunt beheren. Mocht u dit willen. Want wij kunnen het natuurlijk ook doen ! Lukt het allemaal niet dan helpen wij u voor €25 per uur.

U kunt er ook voor kiezen om uw website door ons te laten beheren. Zodat alle updates altijd gedaan blijven worden. De websites die gemaakt worden door Giling Media zijn bijzonder duurzaam. Hiermee bedoelen we dat onze websites jarenlang mee kunnen. Het is wel cruciaal om updates uit te voeren van het thema en de plug-ins.

Dit is erg belangrijk voor de veiligheid van de site. U kunt hier meer over lezen op de pagina WordPress onderhoud.

Webdevelopment Haarlem.

Kies voor GM-Budget, GM-Pro of GM-Zakelijk

Vul dit formulier in voor een gratis adviesgesprek waarin we kunnen kennismaken en uw vragen kunnen beantwoorden.