WordPress Webshop

Woocommerce webshop vanaf €850

Wij maken betaalbare basis webshops die doen wat zij moeten doen, namelijk online verkopen. Met Giling Media hebt u dé oplossing in handen voor een professionele en goedkope webshop. Voor een vast en betaalbaar bedrag zonder maandelijkse kosten.

webshops van giling media
 

WAAROM NIET ZELF EEN WEBSHOP MAKEN?

Veel ondernemers besluiten een webshop te laten maken. De reden hiervoor is dat zij zelf niet de kennis en kunde hebben om dit in eigen beheer te doen. Het lijkt verleidelijk; zelf aan de slag gaan met uw webshop, maar toch lopen veel ondernemers uiteindelijk vast. Als u weinig kennis hebt op computergebied, kan het bouwen van een eigen webshop nog weleens ten koste gaan van uw werkplezier. Kies voor zekerheid, kies voor een webdesigner die voor u een webshop kan maken. Het scheelt u veel tijd en frustratie.

 

THEMA NAAR KEUZE

U krijgt een op maat gemaakte Woocommerce webshop die gebouwd is met Elementor Pro en een thema dat u zelf kunt kiezen. Bedenk vooraf welke eisen u stelt aan uw nieuwe webwinkel. Een thema is de ideale manier om voordelig en snel een webshop te starten. Wij richten het thema in, passend in uw eigen huisstijl.

woocommerce giling media

 

INSTELLEN WEBSHOP

Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen. Het juist instellen van deze en andere zaken is belangrijk voor het succes van uw webshop.

Een webshop is meestal maatwerk, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, modules, betaalopties en natuurlijk het aantal in te voeren producten. Voor € 750,- heeft u al een functionerende webshop met een solide basis. Voor deze prijs dient u wel zelf aan de slag te gaan met het invullen van uw producten. De eerste 15 producten worden door ons geplaatst.en wij leren u hoe u zelf producten kunt toevoegen.

Woocommerce Webshop

Vanaf €750
  • Veilig betalen met iDEAL.

  • Prima prijs/kwaliteit.

  • Inclusief Elementor Pro.

  • Professioneel Design.

  • Zelf producten plaatsen en wijzigen.

*Geen verborgen kosten en hoge korting op een vrijblijvend onderhoudscontract.

REGELEN SNELLE HOSTING

Het is erg frustrerend als een webshop niet snel reageert, vooral op mobiele telefoons. Onze IT-partner levert hosting op snelle en stabiele servers en maakt iedere nacht een backup die ook geruime tijd bewaard wordt. Indien u dat wenst regelen wij uw hosting en domeinnaam.

NEEM OOK EEN BETAALBARE WEBSHOP.
GRATIS ADVIESGESPREK EN 100% VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Vraag? Bel ons

Interesse in een Woocommerce Webshop?

Wij reageren snel!

Geef uw wensen door of stel uw vragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om u gratis en vrijblijvend te adviseren.