Website laten maken

Website laten maken Haarlem

Toe aan een nieuwe SEO geoptimaliseerde website?

GilingMedia biedt professionele oplossingen voor ondernemers. Wij maken al websites vanaf 549 euro.

Je site is vaak het eerste wat klanten zien van je bedrijf, je product of dienst. Een professionele site kweekt vertrouwen. Ook zorgt dit ervoor dat mensen eerder je product of dienst afnemen.

Ben je geïnteresseerd om door Giling Media je site te laten ontwikkelen? Dan is het goed om te weten dat wij vaak binnen twee weken onze websites afleveren. Omdat wij van goede communicatie houden overleggen we dit altijd met de opdrachtgever.

Lees verder om onze mogelijkheden door te nemen. Wij doen altijd webdevelopment met maatwerk..

Website laten maken
demo-attachment-135-g98
demo-attachment-285-Path-1373
Wordpress website laten maken

Website laten maken in WordPress Haarlem

In uw favoriete CMS systeem!

Ons team is gespecialiseerd om professionele websites te ontwikkelen in WordPress. Doordat WordPress prachtige thema’s ter beschikking heeft die erg gebruiksvriendelijk zijn, kunt u uw  eigen stijl laten creëren. Dit ziet er altijd goed uit zowel op mobiel als op desktop.

Hierdoor zijn de websites die wij bouwen erg flexibel en professioneel. Doordat wij het beste willen voor onze opdrachtgevers, zetten wij graag een stap of 2 extra!

Welke CMS systemen?

Bekijk wat er bij uw bedrijf past

demo-attachment-141-Path-1357
demo-attachment-135-g98

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige websites mee bouwen.

INFO

Shopify

Met Shopify kan je een professionele webshop bouwen die volledig is gefocust op het behalen van omzet. Volledige betalingsmogelijkheden geïntrigeerd 

INFO

Woocommerce

WooCommerce is het meest gebruikte webshop systeem wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige webshops mee beheren.

INFO

Magento

Magento is ons meest uitgebreide platform. Wil je een grote webshop laten bouwen met veel producten? Dan is magento het platform!

INFO
website laten maken haarlem

Heel veel keus?

Wij helpen u met kiezen

Doordat WordPress talloze functies biedt, kunt u uw site nog persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een agenda om afspraken in te plannen, een foto galerij of een passende slider.

Samen met onze opdrachtgevers bespreken we wat er precies van ons verwacht wordt. Dit gaan wij uitvoeren tot dat onze opdrachtgever 100% tevreden is.

Door een voorbeeld te geven hoe je WordPress beheert, kunt u na aflevering makkelijk overweg met uw eigen site.

Website laten maken met SEO Haarlem

Vraag een adviesgesprek aan

Omdat we onszelf focussen op de lokale zoekwoord technologie van Google, kunnen we goed op de lokale markt inspelen. Hierbij kunt u denken aan een lokale winkel of dienst (loodgieter, timmerman etc.). Stel u hebt een broodjeszaak die alleen lokaal bezorgd. Dan zorgen wij ervoor dat u lokaal goed wordt gevonden.

Doordat wij professionele websites maken, ontvangen wij klanten uit heel Nederland.

Website laten maken met SEO

Veel tevreden organisaties

hebben een website laten maken in Haarlem bij Giling Media

Wij zijn een professioneel webdesign bureau dat al ontzettend veel organisaties naar tevredenheid heeft geholpen. Ook helpen we u van A tot Z. Wij maken het een makkelijk proces en nemen u alles uit handen.

Ook kunt u ervoor kiezen om Online Marketing bij ons af te nemen. Hierdoor zal u veel bezoekers op uw website krijgen.

Wij bieden HET totaalpakket voor een ijzersterke website. Wij denken actief mee en zorgen ervoor dat uw organisatie geweldig wordt gepresenteerd op het internet. Want uw site is natuurlijk ook uw visitekaartje.

Een sterke site met geweldige online marketing is de combinatie voor succes op het internet.

Waarom kiezen voor

Giling Media

Giling Media aan het werk zetten voor geweldig webdesign is een goed idee! Hier een aantal voordelen op een rijtje.

Hoe gaan wij te werk?

Met het realiseren van uw website en/of webshop in Haarlem

#1 Doelstelling van de website

Wat wil je met de site bereiken? Het is erg belangrijk om dit helder te krijgen. Wij richten de site namelijk helemaal op maat in.

#2 Wie/wat is de doelgroep?

Jou potentiële doelgroep moet zich helemaal thuis voelen op je site. Elke doelgroep spreek je anders aan. Vrouwen? Mannen? Tieners? Jonge mensen? Oudere mensen? 

#3 Design van de site

Nadat we weten wat het doel is en wie de doelgroep is gaan we de strategie bepalen om een succesformule te creëren.

#4 Huisstijl van jouw organistatie

Bestaande klanten moeten direct voelen dat het een site is van jou bedrijf organisatie. Dit doen we door jou huisstijl online terug te laten komen! De kleuren, slogans, logo en taalgebruik van je bedrijf komen allemaal terug op je site.

#5 Functionaliteiten

Welke functionaliteiten zijn er allemaal nodig voor je nieuwe site? Moeten klanten online kunnen betalen? Wil je dat ze afspraken kunnen inplannen? Wil je een koppeling met een mail of kassa systeem? De mogelijkheden zijn oneindig. We denken met je mee en voeren alles uit om er een totaal pakket van te maken.

#6 Haalbaarheid

Wat is het beschikbare budget? Wij halen het maximale resultaat uit het beschikbare budget! Hoe meer je wilt hoe meer het kost natuurlijk. Je kan bij Gilling Media ook een website op afbetaling laten maken!

#7 Eindresultaat

Wanneer wij klaar zijn met het webdesign laten wij de site aan je zien. Wil je toch nog iets veranderd hebben? Geen probleem! Dit doen we, en vervolgens leveren we jou ALL-IN website op als je 100% tevreden bent. 

Succesvol een website laten maken Haarlem

Dat doe je dus bij Giling Media

Wij hebben de ideale oplossing voor freelancers, kleine en grote organisaties. Online zichtbaar zijn is cruciaal. Wij helpen u daarbij door een ijzersterke site te maken. Doordat wij met verschillende CMS systemen werken kunnen we al vanaf een scherp tarief een website maken voor bijvoorbeeld een freelancer die zijn diensten online wil aanbieden.
 

Wanneer u online vindbaar bent voor uw opdrachtgevers komt dit gegarandeerd professioneler over. Al helemaal als uw site geweldig werkt en oogt!

Neem contact met ons op.

Whatsapp of bel ons!