Website laten maken

Voordelig een website laten maken

De perfecte website voor uw project

Een winstgevende website laten maken, gemaakt voor het behalen van resultaten? Zo’n ALL-IN website laat u maken bij Giling Media! Wij creëren de ultieme website voor uw bedrijf.

Een website die u hebt laten maken bij Giling Media wordt zo gemaakt dat uw organisatie er succes mee kan behalen. Ook wordt u zeer goed gevonden op Google doordat wij online marketing experts in ons team hebben zitten!

demo-attachment-553-EE4I3519copy-61626
demo-attachment-135-g98
demo-attachment-285-Path-1373
Wordpress website laten maken

Een ijzersterke website?

In uw favoriete CMS systeem!

Doordat wij een ervaren webdesign bureau zijn, kunnen wij een website laten maken in verschillende CMS systemen. CMS staat voor Content Management System. Het is erg belangrijk om een goed platform te kiezen waarmee u de website wilt laten bouwen. Welk platform kiest u? Er zijn een aantal
mogelijkheden.

Wilt u deze samen even doornemen of gewoon wat meer informatie krijgen van een specialist? Wij helpen u hier graag bij. Wij zoeken altijd naar een oplossing die het best geschikt is voor uw organisatie of bedrijf.

Welke CMS systemen?

Bekijk wat er bij uw bedrijf past

demo-attachment-141-Path-1357
demo-attachment-135-g98

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Makkelijk te beheren en u kunt er geweldige websites mee bouwen.

INFO

Shopify

Met Shopify kunt u een professionele webshop bouwen die volledig is gefocust op het behalen van omzet. Volledig geïntrigeerde betalingsmogelijkheden.

INFO

Woocommerce

WooCommerce is het meest gebruikte webshop systeem wereldwijd. Makkelijk te beheren en u kunt er geweldige webshops mee beheren.

INFO

Jimdo

Jimdo is een sitebuilder waarbij u geen onderhoud nodig hebt. Wilt u voordelig en snel een site laten bouwen? Dan is Jimdo een goed idee!

INFO
website laten maken haarlem

Welk CMS is geschikt?

Wij helpen u met kiezen

Er is veel keuze in CMS systemen. Uiteraard maken wij het zo makkelijk mogelijk voor onze opdrachtgevers om het beste systeem te kiezen.

Wat zijn uw wensen? Voor wie is de site bedoeld? Wilt u graag producten verkopen? Wellicht biedt u diensten aan of is het alleen informatief zoals een blog? Misschien wilt u wel een vergelijkingswebsite laten maken? Hebt u een beauty salon / kapsalon / nagelstudio of een coaching praktijk en wilt u
misschien een site waarbij mensen zelf hun afspraak kunnen inplannen?

Alles is mogelijk en wij zorgen ervoor dat uw potentiële klant uw website goed kan vinden. Door een sterk staaltje webdesign wordt uw klant goed geholpen.

Website laten maken?

Vraag een adviesgesprek aan

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden. Weet u ongeveer al wat u zou willen hebben? Gebruik de “info” knoppen om te bekijken welke CMS het beste bij u past!

Een website laten maken door Giling Media zorgt voor een technisch soepel lopende en veilige website. Laat u door ons informeren in een vrijblijvend adviesgesprek. Wij hebben veel ervaring en delen deze graag met u!

Website laten maken met SEO
Veel tevreden organisaties

Website laten maken in Haarlem

Wij zijn een professioneel webdesign bureau dat al veel organisaties naar tevredenheid heeft geholpen. Ook helpen we u van A tot Z. Wij maken het een makkelijk proces en nemen alles uit handen.

Ook kunt u ervoor kiezen om Online Marketing bij ons af te nemen. Hierdoor zul u veel meer bezoekers op uw website krijgen.

Wij bieden HET totaalpakket voor een ijzersterke website. Wij denken actief mee en zorgen ervoor dat uw organisatie geweldig wordt gepresenteerd op het internet. Want uw site is natuurlijk ook uw visitekaartje.

Een sterke site met goede online marketing is dé combinatie voor succes op het internet.

Waarom kiezen voor

Giling Media

Giling Media aan het werk zetten voor geweldig webdesign is een goed idee !
Hier een aantal voordelen op een rijtje:

Hoe gaan wij te werk?

Met het realiseren van uw website

#1 Doelstelling van de website

Wat wilt u met de site bereiken? Het is erg belangrijk om dit helder te krijgen. Wij richten de site namelijk helemaal op maat in.

#2 Wie/wat is de doelgroep?

Uw potentiële doelgroep moet zich helemaal thuis voelen op uw site. Elke doelgroep spreek je anders aan. Vrouwen? Mannen? Tieners? Jonge mensen? Oudere mensen?

#3 Design van de site

Nadat we weten wat het doel is en wie de doelgroep is, gaan we de strategie bepalen om een succesformule te creëren.

#4 Huisstijl van uw organistatie

Bestaande klanten moeten direct voelen dat het een site is van uw bedrijf/
organisatie. Dit doen we door uw huisstijl online terug te laten komen! De kleuren,
slogans, logo en taalgebruik van uw bedrijf komen allemaal terug op uw site.

#5 Functionaliteiten

Welke functionaliteiten zijn er allemaal nodig voor uw nieuwe site? Moeten klanten
online kunnen betalen ? Wilt u dat ze afspraken kunnen inplannen? Wilt u een
koppeling met een mail- of kassasysteem? De mogelijkheden zijn oneindig. We
denken met u mee en voeren alles uit om er een totaalpakket van te maken.

#6 Haalbaarheid

Wat is het beschikbare budget? Wij halen het maximale resultaat uit het beschikbare budget! Hoe meer u wilt hoe meer het kost natuurlijk. U kunt bij Giling Media ook een website op afbetaling laten maken!

#7 Eindresultaat

Wanneer wij klaar zijn met het webdesign laten wij de site aan u zien. Wilt u toch nog iets veranderd hebben ? Geen probleem! Dit doen we, en vervolgens leveren we uw ALL-IN website op als u 100% tevreden bent.

Succesvol een website laten maken

Dat doe je dus bij Giling Media

Wij hebben de ideale oplossing voor freelancers, kleine en grote organisaties. Online zichtbaar zijn is cruciaal. Wij helpen u daarbij
door een professionele site te maken. Doordat wij met verschillende CMS systemen werken, kunnen we al een website maken voor een
scherp tarief, bijvoorbeeld voor een freelancer die zijn diensten online wil aanbieden.

Wanneer u online vindbaar bent voor uw opdrachtgevers komt dit gegarandeerd professioneler over. Al helemaal wanneer de site geweldig werkt en oogt!

Neem contact op met ons.

Whatsapp of bel ons!

Wordpress Klein
Shopify Klein
Woocommerce Klein